خرما و غلظت خون

توضیحات:

  • به نام خدا

    اگر فردی به نسبت حجم خون، گلبول‌های خونی زیادی داشته باشد به غلظت خون مبتلا شده است. غلظت خون در اثر عدم اکسیژن‌رسانی مناسب به سلول‌ها و همچنین عدم رساندن مواد مغذی به آن‌ها به وجود می‌آید. متأسفانه در این افراد کبد و طحال به دلیل افزایش روند زایش و مرگ گلبول‌های قرمز بزرگ‌تر می‌شود. برخی از خوراکی‌ها در اثر مصرف بیش‌ازحد می‌توانند فرد را دچار غلظت خون کنند. انواع خرما یکی از این خوراکی‌ها است که در عین خواص مفید زیادی که دارد در صورت مصرف بیش‌ازحد فرد را به غلظت خون مبتلا خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید که اثرات خرما بر غلظت خون را بشناسید.

     

    اثرات خرما بر غلظت خون چیست؟

    خرما میوه درخت زندگی هزاران سال است که در مناطق گرمسیری دنیا کشت می‌شود. شیرین بودن این میوه آن را به یکی از خوش‌خوراک‌ترین میان وعده‌ها تبدیل کرده است. این میوه فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما رعایت حد اعتدال در مصرف آن حتماً باید مدنظر قرارگرفته شود. یکی از عوارض مصرف بیش‌ازاندازه خرما ابتلا فرد به غلظت خون است. در زیر به علل به وجود آمدن این بیماری در اثر مصرف بیش‌ازاندازه خرما پرداخته‌ایم.

    خرما غنی از پروتئین

    میوه خرما حاوی مقادیر بالای پروتئین است. در صورت عدم تجزیه مناسب این پروتئین‌ها امکان تولید TMAO بیش از نیاز به‌عنوان محصول جانبی از باکتری‌های روده شود. TMAO تغییراتی را در ساختار پلاکت‌های انسداد خون ایجاد می‌کنند و این اتفاق منجر به افزایش غلظت خون خواهد شد.

    آهن محرک تولید گلبول قرمز

    خرما ماده غذایی که آهن زیادی در خود دارد. این ماده معدنی، محرکی برای مغز استخوان است. این عمل منجر به افزایش تولید گلبول قرمز توسط مغز استخوان خواهد شد که درنهایت غلظت خون را به وجود می‌آورد.

     

    مشکلات ریوی با خوردن خرما زیاد

    یکی از مشکلات مهمی که خوردن خرما زیاد ایجاد می‌کند مشکلات ریوی است. با ایجاد مشکلات ریوی و کمبود اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها به مغز استخوان دستور ساخت گلبول قرمز داده می‌شود که درنهایت منجر به غلظت خون خواهد شد.

     

    کلام آخر

    غلظت خون از بیماری‌های است که در صورت عدم توجه به آن می‌تواند مشکلات جبران‌ناپذیری را به همراه آورد. عامل مؤثر در ایجاد غلظت خون کاهش اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها است. ریسک ابتلا به این بیماری را با داشتن رژیم غذایی سالم و فعالیت ورزشی مستمر می‌توان کاهش داد. در مقاله بالا اثرات خرما بر غلظت خون را بیان کردیم. خواص خرما زیاد  و میوه‌ای مفید است، اما هیچ‌گاه نباید بیش از نیاز مصرف شود.

     


  • تهیه و تنظیم توسط اکسیر نخل
    تماس : 09055960020
    انتشار مطلب در :