آیا خرما را باید بشوییم؟

توضیحات:

  • به نام خد


    نگهداری خرماها
    به خاطر داشته باشید که اغلب ثعلب ها و خرماهای آبدار نیاز دارند که در درجه حرارت های یخچال و فریزر نگهداری شوند، اما بعضی از خرماها و خرماهای خشک کلا نیاز به خنک سازی ندارند.
    این نکته قابل ذکر است کهسته خرماه اگر شما مایل باشید که خرماهای مصرفیتان را در خارج از یخچال نگهداری نمایید، بهتر است اقدام به تولید خرماهای خشک نمایید. با این کار، شما می توانید خرما را در مدت طولانی در هوای آزاد نگهداری کنید.
    اگر به خوردن خرماهای خشک و نیمه خشک علاقه ندارید، می توانید از خرمای رطب استفاده کنید. در این حالت ما به شما توصیه می کنیم که از خرمای دشتستان( کبکاب) استفاده کنید. مهم است بدانید که اغلب رطب ها و بعضی خرماها در رطوبت های بالا خنک می شوند. واقعیت این است که خوردن خرماهای زمخت، مضر نیست؛ هر چند برخی از افراد به دلیل حالت ویژه این خرما ها مایل به مصرف آن ها نیستند. پس توصیه می شود که این خرماها در طی زمستان در یخچال نگهداری نشود.
    چیز دیگر قابل توجه این است که اگر شما خرما یا شیرینی ژله مانند را مدت طولانی در یخچال نگهداری کرده و می ترسید که ترش شده باشد، می توانید اول هسته را در بیاورید و چنانچه پوست ضخیم است، آن را بردارید. شما می توانید با آن ها بارها و بارها واریته هایی شیرین از خرما از قبیل رنگینک و یا حلوای خرما بسازید. خرمای خشک خریداری شده را نباید در ظروف پلاستیکی یا نایلونی نگهداری کنید، چون عمر قفسه شان به شدت پایین می آید.
    خرمای شسته را نباید به مدت خیلی طولانی ذخیره سازی کرد، زیرا خطر ترشیدگی ازدیاد حاصل می کند.
    بهترین کار این است که خرماها را اول شسته و آنگاه با مقداری آب داغ آبکشی نمایید.
    چیز دیگری که باید بدانید این است که خرماهای خشک شده تا یکسال قابل نگهداری در یخچال هستند. اگر بسته بندی خرماهای تازه بهداشتی باشد، آن ها تا 8 ماه می توانند در یخچال نگهداری شوند و اگر خرماها در کابینت نگهداری شوند، فقط تا یکماه می مانند.
    خرماها را با آیتم های بوداری همچون سیر و پیاز در یک جا نگهداری نکنید. این امر به خاطر این است که خرما خیلی سریع بوها را جذب می کند. اگر دوست دارید که پوست خرما را بکنید، بدانید که پوست خرماهای خنک شده راحت تر کنده می شوند. به این ترتیب است که می توانید خرما را برش داده و آن را با غذاها و دسرهای مختلف میل نمایید.
    خرما را بشوییم یا نشوییم؟
    عموما، شستن خرما قبل از میل کردن توصیه خوبی است که بهتر است در دستور کار قرار گیرد، زیرا خرما ممکن است گرد و غبار و لفاف های هنگام بسته بندی را جذب خود کرده باشد.
    به خاطر داشته باشید که شستن خرما قبل از مصرف باعث می شود که خرمای مصرفی با ایمنی کامل و به دور از انواع آلودگی ها و میکروارگانیزم ها تناول گردد.
    این را بدانید که انواع خرماها، خواه رسیده و خواه خشک، خواه بسته بندی شوند و خواه باز باشند، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده شسته نمی شوند. بنابراین، شستن هر نوع خرمایی قبل از مصرف توصیه می شود، ولی نیازی به کندن پوست خرما وجود ندارد.
    متذکر می شویم که بهتر است خرما را درست قبل از مصرف بشوییم، زیرا اگر خرماها شسته شده و در یخچال نگهداری شوند، ممکن است چند روزی زیر شیره نگهداری شده و با از بین رفتن ضخامت و بافت خرما، عمر قفسه ای آن ها کاهش یابد. از سوی دیگر، اگر خرمای شسته شده چند روزی داخل یخچال بماند، تخمیر خرما انجام شده و میوه مزه بدی می گیرد. پس، بهترین کار این است که خرماها فقط قبل از سرو شسته شوند و باقی آن ها در بسته بندی ایمن نگهداری گردد. اگر مایلید خرماها را به ظرفی دیگر انتقال دهید، اطمینان داشته باشید که ظرف دوم درب کاملا آب بند دارد و شما را در معرض خطر قرار نمی دهد. تا جایی که ممکن است از ورود گرد و غبار، آلودگی ها و حشرات به خرما جلوگیری کنید.
    آیا می توان خرمای بدون حشره، اما ترش را خورد؟
    توصیه می شود که چنین کاری نکنید، زیرا خرماهای اینطوری با انواعی از آلودگی ها، آفات و میکروارگانیزم ها آلوده شده اند. اما باید متذکر شد که خوردن خرماهای زبر به هیچ وجه مضر نیست.

    نکته اول: چنانچه متن بالا نیاز شما را بر آورده نکرده است، کلیدواژه خود را در قسمت جستجو( بالای صفحه) وارد کرده و مقالات مرتبط با خواسته خود را ملاحظه نمایید. شاید یکی از آن ها بر طرف کننده نیاز شما باشد
    نکته دوم: در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی از قوانین مشاوره، مندرج در بالای صفحه یا صفحه نخست، کسب اطلاع نمایید.


  • تهیه و تنظیم توسط اکسیر نخل
    تماس : 09055960020
    انتشار مطلب در :