خرما و فرآورده های آن برای معده

توضیحات:

  • به نام خدا

    ما قصد داریم اهمیت تاثیر خرما بر سلامت معده و برخی بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش را بررسی کنیم. خواص درمانی این محصول از دیرباز برای انسان مفید بوده و به آنها شفا بخشیده است.

    زخم ها

    زخم معده یا زخم معده یک بیماری دردناک است که قسمت فوقانی شکم و سمت چپ را درگیر می کند.

    درد زخم یک ساعت پس از غذا خوردن و گاهی در طول شب رخ می دهد. درد زخم معمولا زمانی رخ می دهد که معده خالی است، اما این درد آزاردهنده با خوردن غذا از بین می رود. زخم های گوارشی در اثر مصرف داروها، مسمومیت های غذایی، استرس و اضطراب و بیماری های عصبی و روانی ایجاد می شوند. مصرف خرما و شیره خرما به بیماران مبتلا به زخم های گوارشی اکیدا توصیه می شود.


    قرن هاست که خرما به دلیل خاصیت تنظیم کنندگی در دستگاه گوارش برای درمان زخم معده استفاده می شود. مطالعات نشان داده است که خرما التهاب ناشی از زخم معده را کاهش می دهد. مصرف این میوه های قهوه ای رنگ در درمان زخم معده و ورم معده موثرتر از مصرف دارو است. خرما سرشار از منیزیم است. این ماده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. امروزه التهاب یکی از علل اصلی سرطان است و منیزیم باعث کاهش التهاب در بدن می شود. بنابراین می توان گفت که خرما می تواند در نبرد گاستریت پیروز شود. خرما به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و طبق تحقیقات، خوردن خرماخطر ابتلا به زخم معده و سرطان معده و روده را کاهش می دهد.

    این میوه شیرین به درمان ترش معده کمک می کند. خرما فواید زیادی دارد، بدن شما را فعال می کند و برای التهاب روده و معده مفید است. در طب سنتی خرما و فرآورده خرما را برای درمان اسید معده در نظر می گیرند. مصرف خرما همچنین اسید معده و رفلاکس اسید را از بین می برد. خوردن چند خرما بعد از غذا یک مکمل غذایی خوب است، اما پرخوری نکنید.

     

    پودر دانه خرما بوداده برای زخم معده
    به جای قهوه می توان از پودر دانه خرما استفاده کرد که خواص بیشتری دارد. افرادی که به کافئین حساسیت دارند و دچار عدم تحمل کافئین یا بیماری رفلاکس معده به مری هستند، می توانند آن را به عنوان جایگزین قهوه انتخاب کنند. این پودر می تواند برای درمان مشکلات گوارشی مانند اسهال بسیار مفید باشد. قهوه خرما خاصیت ضد عفونی کنندگی قوی دارد و باکتری های وارد شده به دستگاه گوارش را از بین می برد.

    خواص شگفت انگیز قهوه دانه خرما عبارتند از:

    قهوه دانه خرما سرشار از فیبر غذایی است که در کاهش وزن، سلامت دستگاه گوارش، عملکرد منظم روده و یبوست موثر است.
    این نوشیدنی طعم فوق العاده ای شبیه قهوه دارد. بدون کافئین است و برای رفع خستگی و شادی در افرادی که به کافئین حساس هستند توصیه می شود.
    کمک به تقویت مو، ابرو و مژه یکی از اثرات پودر دانه خرما است.
    این پودر حاوی ویتامین ها و مواد مغذی مانند آهن، روی، منگنز، آهن، ویتامین های E، A، B است و در تقویت سیستم ایمنی بدن نیز موثر است، آهن به افراد مبتلا به کم خونی کمک می کند.
    کاهش علائم بیماری های آلرژیک (به ویژه آلرژی های پوستی).
    در روزهای شلوغ، قهوه خرما درست کنید تا اعصابتان آرام شود.


  • تهیه و تنظیم توسط اکسیر نخل
    تماس : 09055960020
    انتشار مطلب در :