فواید آرد دانه های خرما
توضیحات:
-
به نام خدا
فواید آرد دانه های خرما زیاد است اکنون در این متن تلاش شده تا به برخی از این موارد مهم اشاره شود امیدواریم تا انتهای متن ما را همراهی نمایید.
1. کاهش قند خون با آرد هسته خرما
مهمترین خاصیت تخمه خرما کاهش قند خون است. اگر مبتلا به دیابت هستید ، شک نکنید که مصرف روزانه سه فنجان پودر این هسته می تواند تا حد زیادی به کاهش قند خون شما کمک کند.
2. درمان دندان درد
با تهیه خمیر از پودر این هسته و جای گذاری بر روی دندان ، درد آن را تسکین دهید.
3. آرد هسته خرما برای جوانسازی پوست
زیبایی پوست و درمان چین و چروک از مزایای شگفت انگیز هسته خرما است. این هسته به دلیل داشتن ویتامین B و A و همچنین آهن بسیار موثر است. همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی است که تمام مشکلات پوستی را درمان می کند. میتوان از آرد هسته خرما و عسل برای ساخت ماسک پوست جهت کاهش چربی صورت و محافظت از آن در برابر چین و چروک استفاده کرد.
4. بهبود زخم
یکی دیگر از مهمترین خواص دانه خرما ترمیم زخم است. زخم های معمولی یا زخم های چرکی با پودر این هسته درمان می شوند. هسته را سوزانده و پودرش کنید. سپس پودر ر روی زخم بریزید که سبب بهبود و ترمیم پوست میشود.
5. دفع سنگ کلیه و مثانه
دفع سنگ کلیه یکی از خواص فوق العاده دانه خرما است. افرادی که از سنگ کلیه یا سنگ مثانه رنج می برند ، می توانند چند دانه خرما را خرد کرده و بصورت پودر با آب بجوشانند و دو بار در روز بخورند.
6.آرد هسته خرما درمان اسهال
پودر دانه خرما برای درمان اختلالات گوارشی ، به ویژه اسهال مزمن مفید است! خرما ارگانیک نیز به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی عمل می کند و باکتری هایی را که وارد دستگاه گوارش می شوند از بین می برد.
7. افزایش ایمنی زنان باردار
دانه خرما باعث افزایش شیر مادران شیرده و تقویت سیستم ایمنی بدن در زنان باردار می شود.پزشکان تغذیه به زنان باردار توصیه میکنند که چندین بار در هفته پودر تخم خرما بخورند. دانه خرما دارای خواص آنتی اکسیدانی است. همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. این هسته به ویژه از آسیب به ساختار DNA بدن جلوگیری می کند.
8. آرد هسته خرما مفید برای مو
خرما و دانه آن حاوی ویتامین B هستند که برای داشتن موهای سالم به آن نیاز دارید. کمبود این ویتامین سبب شکنندگی و خشکی مو می شود. در صورت ریزش شدید مو ، می توانید فولیکول ها را از درون تغذیه و تقویت کند.
9. آرد هسته خرما منبع غنی آنتی اکسیدان ها
با وجود اندازه کوچک دانه ها ، اما این هسته پر از آنتی اکسیدان می باشد. تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان هیدرولیزات پروتئین دانه خرما می تواند به عنوان یک ماده غذایی عملکردی فوق العاده برای بهبود سلامت استفاده شود.
عوارض جانبی
1- وجود سرب مضر
هرچند خرما دارای بسیار زیادی از مواد مغذی است. هسته خرما حاوی سرب است . طبیعت سرب به گونه ای است که در بدن رسوب میکند و دفع آن برای بدن بسیار دشوار می باشد. یکی از اثرات متعدد تجمع سرب در بدن تخریب کبد ، کلیه ها ، قلب و سیستم عصبی است.
2- طعم بد
این هسته بدلیل داشتن سرب طعم آن شبیه به طعم فلز می باشد که در صورت مصرف خواراکی باید با مواد طعم دهنده ترکیب شود.
3- عدم استفاده توسط زنان باردار
این دانه به سبب انقباظ و انبساط رحم میشود و نتیجه این عمل باعث سقط جنین خواهد شد.
4 – خطرناک برای چشم
بسیاری از زنان از هسته خرما در تزئین و خط چشم استفاده می کنند ، بدون توجه به جزء اصلی یعنی سرب . باید به خطر استفاده مستقیم از آن روی چشم اشاره کرد زیرا می تواند آسیب های زیادی به همراه داشته باشد.
5- خون
سرب در قسمتهای مختلف بدن تجمع می یابد و سپس مستقیماً از خون به بافتهای بدن و عروق مختلف جذب می شود ، که باعث می شود سرب با مواد معدنی مختلف در استخوان ذخیره شود و در نتیجه به رشد و افزایش خود ادامه دهد.
و در آخر،
در چه مواد خوراکی از دانه خرما استفاده کنیم؟
برخی از افراد از دانه های خرما به عنوان افزودنی قهوه استفاده می کنند.
میتوانید پودر هسته را به آرد هنگام پختن بیسکوییت یا نان خانگی به آن اضافه کنید.
پودر دانه خرما را برای تزیین نوشیدنی خود بیافزایید.
همچنین میتوانید نوشیدنی مانند قهوه از پودر این دانه استفاده کنید. هسته خرما به دلیل نداشتن کافئین نمی تواند جایگزین قهوه شود.